Vietnamesiske forårsruller

Ingredienser

120 g. laks

5 cm ingefær revet fint

1 spsk soya

10 g. paranødder

½ agurk i aflange tynde stave

1 hjertesalat revet i små stykker

1/2 avocado i skiver

1 håndfuld koriander

1 håndfuld mynte

3 stk. rispapir







Dip

Saft fra 1 lime

1 spsk. cremet peanutbutter

1 spsk soya

1 spsk flydende honning

Evt. chili i tynde skiver

Tilberedning:

Skyl og skær grøntsagerne.



Prik huller i laksen, så du propper ingefær ind i laksen. Hæld soya ud over den, på en bageplade med bagepapir på.

Hak paranødderne og drys dem hen over laksen, som nu skal bage i en 200 g. varm ovn i ca. 10 min.



Kog vand til rispapiret.



Bland dippen.



Sid ned ved bordet og anret dine forårsrulle

Ingredienser

Ej men altså - denne ret er jo så nice til netop det formål vi har. Får når man sidder ned og anretter sin mad i ro og mag, er der bare ikke tid til at svare mails og alt muligt andet imens. Så er det måltidet der er i fokus, og det er både rart og godt for din fordøjelse og mæthedsfornemmelse. Så nyd det - og vid, at det her er bare så godt for dig!
Carla <3

Carla <3

Om Carla

Abonnement

Lydfiler

Livestream

1:1 coaching

© 2020 

by Carla Mickelborg

Spørgsmål & udmeldelse