Pølsemix med mandelhumus

Til to personer

Mandelhumus:
4 dl. mandler der har stået i blød i vand i min. en nat gerne længere
1 fed hvidløg
1 lille teske spidskommen
1/2 dl. god olivenolie
1/2 dl. vand
Saft fra en øko citron og skal revet fint
Flagesalt og peber efter smag

De øvrige ingredienser
Bred pasta, min er fra Italien, købt på min ven Victors italienske onkels site, Teverina Home.
Et rødløg
Eddike
Honning
Tre blommetomater
Feldsalat
Sort sesam eller nigellafrø (fungerer mest som pynt)
To oksepølser fra Lumbygaard eller et andet dejligt sted med respekt for dyrene

Fremgangsmåde
- Sæt vand over til pastaen
- Blend alle ingredienserne til mandelhumusen (husk at fjern vandet fra mandlerne)
- Skær rødløget i fine skiver, evt. på et mandolinjern hvis du har sådan et, samt tør at bruge det
- Læg rødløgsskiverne i en skål med lidt eddike og honning - top med peber og brug fingrene til at fordele det rundt med
- Steg pølserne i skiver i lidt olie
- Skær tomater i kvarte og skyl salaten
- Bland det med lidt god olivenolie og smag til med flagesalt og peber

Ingredienser

Anret det hele på en måde, som signalerer noget andet end pølsemix. Nyd den gode smag, og vid, at du nærer din krop med gode proteiner, fedt og grønt. Du fortjener kun det bedste.

Carla <3