Butternutsquash

Se fremgangsmåden i min gemte story "Carlas Køkken" på Instagram @carlachloe



Ingredienser

Første del

1 butternutsquash

1 chili

3 fed hvidløg

5 cm ingefær

et bundt koriander

1 dåse flåede tomater



Anden del

400 g. kylling

smør og olie til at stege kødet i

3 løg

1 spsk. garam masala,

gurkemeje og spidskommen

3 dl. fløde

salt





Pynt

Koriander

Skyr

Mangochutney

Nigellafrø

Lime eller citron

Mandler hakket på langs

Fremgangsmåde

Kog den skrællede og udkernede buttenutsquash i lidt vand med salt i. Indtil det er mørt nok til at blive blendet (ikke udkogt). Blend alle ingredienser fra første del af retten sammen til en ensartet mos.



Steg kyllingen af i olie og smør, og tilsæt løgene. Lad det stege videre indtil løgene er blevet bløde. Tilsæt nu krydderierne og rør rundt. Så butternutmosen, fløde og vand. Når det har kogt lidt, kan du smage det til med salt. Lad det boble i 20 min. mens du tilbereder nogle ris eller måske blomkål, hvis du hellere vil have det.



Anret det på en rustik tallerken, og pynt med nigellafrø (så smukt jo) og de andre ting. Mums!

Ingredienser

Min far er sindssygt god til at lave denne ret, og har faktisk åbnet dit helt eget sted, som hedder Spicy India. Hver gang han laver indisk mad, er jeg ved at falde bagover fordi der er så meget smag i hans mad. Jeg er også selv ret godt tilfreds med min egen version, og håber også du kan lide den! Den er lidt sundere end mange andre indiske retter, fordi butternutsquashen giver den cremede konsistens, uden ve behøver særlig meget smør eller fløde.

Carla <3

Carla <3

Om Carla

Abonnement

Lydfiler

Livestream

1:1 coaching

© 2020 

by Carla Mickelborg

Spørgsmål & udmeldelse