Blomkålssuppe med chorizo

Her er til 2-3 personer
1 blomkålshoved
1 stor kartoffel
1 løg
1 fed hvidløg
1 spsk. Herbamare bouillon
vand
Salt og peber

1 chorizo pølse pr. person
brød efter eget valg

Steg hakkede løg og presset hvidløg af i lidt olie i en gryde.
Når de er klare, tilføj da skrællet kartoffel i mindre stykker samt skyllet og opdelt blomkål.
Sted det lidt med, og tilsæt så vand, så det næsten dækker grøntsagerne.
Lad det koge op, og skru så ned, og lad det koge sig mørt i ca. 10 min.

Imellemtiden steger du chorizo pølserne i små stykker på en varm pande, og når de er ved at være færdige, steger du brødstykker med i fedtet.

Hvid du ikke vil have så meget fedt i din mad, kan jeg anbefale at stege kalkunbacon og bruge rå jordskokker, skrællet i tern som knas på suppen.

Top med din yndlings krydderurt, evt. blendet med olie, så du kan lave en grøn olie, eller forårsløg.

Ingredienser

Denne suppe kan alle lide. En god måde at få grøntsager ned, hvis man ikke er sååå vild med dem rå.

Carla <3

Om Carla

Abonnement

Lydfiler

Livestream

1:1 coaching

© 2020 

by Carla Mickelborg

Spørgsmål & udmeldelse