Overnight oats med chiafrø

1 portion overnight oats forberedt dagen før

Kcal: 485

Ingredienser

Overnight oats:

1 dl havregryn

1 spsk chiafrø

2 dl kokos- eller risdrik

1 nip salt

1 tsk vaniljepulver

1 spsk agavesirup

2 spsk skyr

 

Topping

2 dl valgfrie friske bær eller anden frugt du elsker.

 

Fremgangsmåde

I en beholder blandes havregryn, chiafrø og væske sammen. Tilsæt salt, sirup og vaniljepulver.

 

Lad det stå et øjeblik, så chiafrøene kan suge væsken til sig. Rør ind imellem, så chiafrøene ikke klumper sammen. Stil efter 5 min. beholderen på køl.

 

Næste morgen røres beholderen sammen med 2 spsk skyr - måske med pære eller vaniljesmag, dem elsker jeg selv. Hæld portionen over i en skål og top med friske bær efter eget valg.

I dag er den første dag i dit "nye liv" hvor du med mod og begejstring går hen imod en hverdag uden dårlig samvittighed eller begrænsende tanker om hvad du må spise eller ikke må spise. Jeg elsker selv at starte mine dage med en dukkert i havet - og spiser først mad når jeg er hjemme fra den tur. Måske er det i dag du vil prøve det, eller måske bare gå en dejlig tur og nyde naturen eller lytte til god musik og danse igennem i stuen? Gør det du elsker - og mærk hvordan energien vokser når du tillader sig selv at give slip og bare gøre det du elsker, frem for det du ved er mest effektivt. Jeg håber du vil nyde morgenmaden og sidde et rart sted og spise den - måske i solen eller med fødderne oppe i sofaen!:) God Mon-Day!

Carla <3