Asiatisk kyllingesuppe
1 portion
Kcal: 490
Ingredienser
Salat
2 mellem gulerødder
100 g broccoli
30 g edamame bønner
50 g ris nudler
120 g kylling
2 stilke frisk mynte
Saft fra ½ lime
1 spsk Herbamare Urtebouillon
2 kopper vand
Topping
2 stilke frisk mynte eller koriander
evt. ½ lime
Tilberedning:
Alle grøntsager skylles. Snit gulerødder og spidskål i tynde strimler. Hak mynte groft.
Steg grøntsagerne i lidt olie i 2 min. Tilføj derefter vand og bouillon, kylling i små stykker og nudler. Lad det koge op og servér med friske urter.
Denne suppe er meget frisk og velsmagende - og jeg synes virkelig kombinationen af lime og mynte gør det for mig! Jeg håber du stadig holder i og er nærværende mens du spiser, og husker at smage det du spiser, uden alle mulige forstyrrelser. Al forandring kræver øvelse, og husk på, at når du har øvet dig i at spise nærværende, bliver det meget lettere fremover, selv når der sker en masse omkring dig. Med disse øvelser lærer at mærke hvad der er sult, og hvad der er vane, kedsomhed eller måske vil du dulme en følelse med mad. Mad skal være dejligt - og det er det vi øver med nærværet.