Smørstegt spidskål med miso-marineret torsk

1 portion spidskål med torsk

Kcal: 485

Ingredienser

Smørstegt spidskål

½ lille spidskål, ca. 250 g

2 spsk smør

2 spsk kapers

½ citron

Friske urter, fx mynte eller koriander

 

Marineret torsk

150 g torskefilet

1 spsk mørk miso

1 spsk agavesirup

1 spsk eddike

1 spsk sake

 

Fremgangsmåde

Lav en marinade ved at blande miso, agave, eddike og sake sammen. Lad torsken marinade natten over – gerne 24 timer.

 

Varm en pande op på høj varme. Tilsæt smør og lad det bruse op og blive gyldent. Kom spidskålen på panden, med skærefladen nederst. Lad det stege i 3-4 minutter. Vend derefter kålen og tilsæt kapers. Sluk for varmen og lad spidskålen hvile på panden mens du steger torsken.

 

Dryp torsken af på et fedtsugende papir og steg på en varm pande med en lille smule olie i 2-3 minutter. Vend torsken og tilsæt resten af marinade, vend stykket og steg det yderligere i 2 minutter.

 

Server torsken med smørstegt spidskål.

Den her smag er vidunderlig. Det tænkte jeg første gang jeg fik miso marineret fisk på en restaurant. Og nu har vi lavet vores egen, som virkelig kan noget! Så glæd dig over at forkæle dig selv med denne ret i dag. Jeg håber du har god til til at anrette den, og måske endda nogle venner at nyde den med. Og hvis du skal have et glas vin eller lidt slik i dag, så vid, at det er dit liv - du skal gøre det du ønsker, med god samvittighed. Ingen takker dig for at have sagt nej til alt det sjove hele livet, bare fordi du skulle være slank. Sandheden er, at du er lækker og smuk i alle størrelser - og når du behandler din krop med kærlighed, nærvær i enhver tår og bid du tager - vil du aldrig blive overvægtig og usund. Nyd din fredag - og vær stolt af dig selv for at have spist med nærvær i nu 5 dage! Du går en fri og ubekymret tid i møde.

Carla <3