Om Carla

Abonnement

Lydfiler

Livestream

1:1 coaching

© 2019 

by Carla Mickelborg

Spørgsmål 

elsk

dig

selv

- det første frø, uge 1/4

Forestil dig et liv, helt uden dine fordømmende tanker om dig selv, eller andre - så du bare kunne nyde at være dig. 

Det er den sande frihed, som vi i de næste 4 uger, vil komme tættere på at mærke, end nogensinde før. I denne første uge af forløbet, skal vi have sat ord på din vision, du skal have fundet dit nye mantra, og jeg fortæller dig hvordan og hvorfor du bruger disse to ting, i videoen herunder.

SØNDAG

 

I dag skal du forberede dig på ugen, ved at skrive dit kærlighedsønske til dig selv og andre, evt. i en note på din telefon eller i en fysisk notesbog. Gem det, og kig på det en gang imellem, når du mister fokus på, hvorfor du fortjener at have det godt. 

Der ud over skal du skal finde dit mantra, som der er spørgsmål til her:

FIND DIT MANTRA

 

Hvad er den værste nuværende negative tanke, jeg har om mig selv?

Hvad får denne tanke mig til at føle?

Hvad ville jeg være uden denne tanke?

Så hvad er det jeg dagligt skal minde mig selv om, at jeg er?

Få hjælp

Hvis du mangler hjælp til at svare på spørgsmålene, anbefaler jeg dig at booke en GOALS coach session her.

Herunder finder du et fokus punkt til hver dag i ugen. Læs dagens ord som det første hver morgen, luk øjnene og beslut dig for, at du i dag vil gøre dit allerbedste for at øve dig i det der står. En dag ad gangen.

- Carla Mickelborg

MANDAG

 

I dag er det jo "mon-day", det vil sige "min dag". Så tillad dig selv at tro på, at når du foretager dig det du elsker og giver dig selv plads til pauser, en morgengåtur og en sund og smuk morgenmad, vil du få det liv du drømmer om,  allerede i dag. Øv dit mantra så mange gange du kan huske det, og sig det allerhelst højt og tydeligt til dig selv i spejlet. Du kan snildt sige dit mantra 100 gange om dagen. Det handler om at få det sagt så mange gange, at det bliver en vane, og tilsidst en overbevisning. Husk at stil dit spørgsmål i facebookgruppen, som jeg besvarer i aften kl. 20.00 på Instagram

TIRSDAG

 

Måske mærker du modstanden for forandring komme snigende i dag. Det kan være du tænker, at det her mantra fis simpelthen ikke virker på mig. Jeg tror simpelthen ikke på det. Men der må jeg minde dig om, at dit ego, det vil sige den opfattelse som du har om dig selv, elsker at få ret. Også selvom den får ret i ting, som du dybest set ikke ønsker. Så som at tro på, at du ikke kan ændre dig, og at positive tanker ikke virker på dig. Det gør de. Tro mig. Så fortsæt, giv slip i modstanden og vid, at inden længe bliver sætningen din, også i hjertet.

ONSDAG

 

Forestil dig, at man stod og råbte til en plante: "Tag nu for helvede at gro op af jorden! Kalder du det der at være en plant? Hold da fest en talentløs omgang fuglefrø.." Ej vel? Det ved vi godt ikke er den måde vi får planter til at gro på. Det kræver til gengæld tid, vand og sollys. Og man må gerne tale pænt til planten, eller synge for den undervejs, det kan den godt lide. Og det samme gælder dig selv. Prøv i dag at sluk for den utålmodige stemme, som kun ser det der er. Og hav troen på, at du med din vandning (at gentage dit mantra) også vil gro lige derhen, du ønsker allermest. 

TORSDAG

 

Larven, som ellers havde hørt en lille fugl synge om, at den snart ville få vinger og kunne løfte sig fra joden, ligger nu i aflåst sideleje i en hård skal, en indeklemt puppe. Hvad byder I mig!? Så tæt på mål, og nu dette? Men puppen flækkede, og ud kom sommerfuglen og fløj. Husk på det, hvis du føler, at alting er endnu mere anstrengende nu end før. Vid, at før enhver forandring, skal vi skille os af med den gamle ham, og det kan virke både hårdt og uoverskueligt. Men tag i dag de skridt du ved virker, sig dit mantra så ofte du husker det, og tro på, at også du snart vil få dine vinger at se.