Om Carla

Abonnement

Lydfiler

Livestream

1:1 coaching

© 2019 

by Carla Mickelborg

Spørgsmål & udmeldelse

elsk

dig

selv

- det første frø, uge 1/4

Forestil dig et liv, helt uden dine fordømmende tanker om dig selv, eller andre - så du bare kunne nyde at være dig. 

Det er den sande frihed, som vi i de næste 4 uger, vil komme tættere på at mærke, end nogensinde før. I denne første uge af forløbet, skal vi have sat ord på din vision, du skal have fundet dit nye mantra, og jeg fortæller dig hvordan og hvorfor du bruger disse to ting, i videoen herunder.

SØNDAG

 

I dag skal du forberede dig på ugen, ved at skrive dit kærlighedsønske til dig selv og andre, evt. i en note på din telefon eller i en fysisk notesbog. Gem det, og kig på det en gang imellem, når du mister fokus på, hvorfor du fortjener at have det godt. 

Der ud over skal du skal finde dit mantra, som der er spørgsmål til her:

FIND DIT MANTRA

 

Hvad er den værste nuværende negative tanke, jeg har om mig selv?

Hvad får denne tanke mig til at føle?

Hvad ville jeg være uden denne tanke?

Så hvad er det jeg dagligt skal minde mig selv om, at jeg er?

Få hjælp

Hvis du mangler hjælp til at svare på spørgsmålene, anbefaler jeg dig at booke en GOALS coach session her.

Herunder finder du et fokus punkt til hver dag i ugen. Læs dagens ord som det første hver morgen, luk øjnene og beslut dig for, at du i dag vil gøre dit allerbedste for at øve dig i det der står. En dag ad gangen.

- Carla Mickelborg

MANDAG

 

I dag er det jo "mon-day", det vil sige "min dag". Så tillad dig selv at tro på, at når du foretager dig det du elsker og giver dig selv plads til pauser, en morgengåtur og en sund og smuk morgenmad, vil du få det liv du drømmer om,  allerede i dag. Øv dit mantra så mange gange du kan huske det, og sig det allerhelst højt og tydeligt til dig selv i spejlet. Du kan snildt sige dit mantra 100 gange om dagen. Det handler om at få det sagt så mange gange, at det bliver en vane, og tilsidst en overbevisning. Husk at stil dit spørgsmål i facebookgruppen, som jeg besvarer i aften kl. 20.00 på min Instagram

TIRSDAG

 

Måske mærker du modstanden for forandring komme snigende i dag. Det kan være du tænker, at det her mantra fis simpelthen ikke virker på mig. Jeg tror simpelthen ikke på det. Men utålmodighed er i virkeligeheden modvilje mod at forandre sig. Derfor må vi ikke lade vores ego (selvopfattelse) få ret i, at blive ved med at have det dårligt, bare fordi den elsker at få ret. Især ikke når den får ret i ting, som vi dybest set ikke ønsker. Så som at tro på, at du ikke kan ændre dig, og at positive tanker ikke virker på dig. Det gør de. Tro mig. Så fortsæt med at sige dit mantra, giv slip i modstanden og vid, at inden længe bliver sætningen din, også i hjertet.

ONSDAG

 

Forestil dig, at man stod og råbte til en plante: "Tag nu for helvede at gro op af jorden! Kalder du det der at være en plante? Hold da fest en talentløs omgang fuglefrø.." Ej vel? Det ved vi godt ikke er den nemmeste måde at få planter til at gro på. Det det kræver, er bare tid, vand og sollys. Og man må gerne tale pænt til planten, eller synge for den undervejs, det kan den godt lide. Og det samme gælder dig selv. Prøv i dag at slukke for den utålmodige stemme, som kun ser det der er foran dig lige nu. Og hav troen på, at du med din vandning (at gentage dit mantra) også vil gro lige derhen, du ønsker allermest. Det handler ikke om at fornægte det som er, men blot at flytte fokus hen på glæden ved at være godt på vej og tage et skridt i den rigtige retning, igen i dag. 

TORSDAG

 

Larven, som ellers havde hørt en lille fugl synge om, at den snart ville få vinger og kunne løfte sig fra joden, ligger nu i aflåst sideleje i en hård skal, en indeklemt puppe. Hvad byder I mig!? Så tæt på mål, og nu dette? Men puppen flækkede, og ud kom sommerfuglen og fløj. Husk på det, hvis du føler, at alting er endnu mere anstrengende nu end før. Vid, at før enhver forandring, skal vi skille os af med den gamle ham, og det kan virke både hårdt og uoverskueligt. Men tag i dag de skridt du ved virker, sig dit mantra så ofte du husker det, og vid, at før enhver forandring skal vi sige farvel til det gamle - og det kan være hårdt. Men på den anden side skinner solen, og du vil flyve glad og fri videre i dit selvkærlige liv. 

FREDAG

 

For at slukke for de løgne om dig selv, du har misforstået og levet efter indtil nu, skal du i dag finde et billede af dig selv som barn. Billedet skal minde dig om, at den umiddelbare og selvkærlige tilgang du havde om dig selv som barn.  Tanken om at du som voksen, er det lille barns forældre, og skal passe på det og vejlede det på bedste vis, kan være et rigtig godt værktøj til at huske at gøre det samme mod dig selv. Så sæt dit billede op et sted du ser det ofte, hav det som baggrund på din mobil eller i din pung. Kig på det når du i dag siger dit mantra, og mærk hvordan det måske er lettere at sige det med overbevisning til "lille-dig". Barnet er jo DIG, så den gode nyhed er, at din selvkærlighed ikke er glemt, men blot skal vækkes til live igen, og det er det vi gør nu.

LØRDAG

 

I dag skal du se dig selv i spejlet og beslutte dig for hvordan dit mantra skal lyde fremover. Se dig selv i øjnene og læg mærke til hvilken effekt ordene har på dig. Måske føles det rart, måske er det grænseoverskridende. En ting er sikkert, når vi er færdige med forløbet, og du følger opgaverne, vil følelsen blive så rar og naturlig for dig til sidst. Så glæd dig over, at du er på vej hen mod et mere selvkærligt selvbillede, og at den du ser i spejlet kun fortjener de sødeste og mest omfavnende ord du kunne tænke dig.