Om Carla

Abonnement

Lydfiler

Livestream

1:1 coaching

© 2019 

by Carla Mickelborg

Spørgsmål 

Tatar

1 portion 

Kcal: 489

Ingredienser

100 gr. hakkede oksekød

1 tsk dijon sennep

1 spsk mayo 

Trøffelpasta efter smag

1 forårsløg

8-10 kappers

7 hakkede cornichoner

Toppes med

1  jordskok i tern 

Hakket estragon og karse

2 fintskårede radiser 

Lidt ristede boghvedekerner

Salat efter smag

Salt og peber

Trøffelcreme

Fremgangsmåde

Snit radiserne fine med et mandolinjern evt. og lig dem i isvand mens du tilbereder de andre ting. Bland trøffelpasta med mayo til en trøffelcreme i en pose, som du klipper et lille hul i bunden af, så du kan presse det ud i små doseringer.

Bland det hakkede oksekød med hakkede forårsløg, dijon sennep, kappers og cornichoner.

Form tartaren i bunden af en tallerken og pynt med hakkede jordskokker,  trøffelcreme, radiser og salat blade og lidt salt og peber. 

Denne ret smager lige som en god tatar skal, synes jeg. Og jeg nyder hver en bid. Jeg køber altid mit tatar kød hos slagteren i Torvehallerne, hvor kvaliteten er i top. Sådan synes jeg altid man skal tænke, når man ind imellem spiser kød. 

God fornøjelse!

Carla <3