Tomatmad på rugbrød

1 portion

Kcal: 410

Ingredienser

1 skive softkernerugbrød fra Lagkagehuset (min personlige fave).

1 stor solmoden tomat

2 æg, M/L

1 spsk. ægte mayo

1 stk. mørk chokolade

Iskaffe

 

Topping

1 nip flagesalt

lidt peber

 

Fremgangsmåde

Steg æggene som et spejlæg eller som scramble egg. Rist rugbrødet og skær tomaten i skiver. Smør det ristede stykke brød med mayo, og læg tomaterne på. 

Lav et espressoshot, tilføj tre isterninger og hæld lidt letmælk over. Så let er det at lave min iskaffe!:)

 

Servér! Og slut måltidet af med et godt stykke mørk chokolade. Jeg spiser altid de der flade pakker fra Marabou med mint. 

Nogle gange er det mest simple, det bedste. Ristet godt rugbrød, med en ægte god mayo på og friske solmodne tomater og flagesalt - er simpelthen en undervurderet spise. Jeg knuselsker denne kombination! Hvis du ikke kan lide tomater, kan du bruge agurk i stedet, eller måske noget helt tredje. Jeg spiser som regel et æg ved siden af om morgenen, for at holde mig mæt længere tid. 

Carla <3

Om Carla

Abonnement

Lydfiler

Livestream

1:1 coaching

© 2020 

by Carla Mickelborg

Spørgsmål & udmeldelse