Tomatmad på rugbrød
1 portion
Kcal: 410
Ingredienser
1 skive softkernerugbrød fra Lagkagehuset (min personlige fave).
1 stor solmoden tomat
2 æg, M/L
1 spsk. ægte mayo
1 stk. mørk chokolade
Iskaffe
Topping
1 nip flagesalt
lidt peber
Fremgangsmåde
Steg æggene som et spejlæg eller som scramble egg. Rist rugbrødet og skær tomaten i skiver. Smør det ristede stykke brød med mayo, og læg tomaterne på.
Lav et espressoshot, tilføj tre isterninger og hæld lidt letmælk over. Så let er det at lave min iskaffe!:)
Servér! Og slut måltidet af med et godt stykke mørk chokolade. Jeg spiser altid de der flade pakker fra Marabou med mint.
Nogle gange er det mest simple, det bedste. Ristet godt rugbrød, med en ægte god mayo på og friske solmodne tomater og flagesalt - er simpelthen en undervurderet spise. Jeg knuselsker denne kombination! Hvis du ikke kan lide tomater, kan du bruge agurk i stedet, eller måske noget helt tredje. Jeg spiser som regel et æg ved siden af om morgenen, for at holde mig mæt længere tid.