Om Carla

Abonnement

Lydfiler

Livestream

1:1 coaching

© 2019 

by Carla Mickelborg

Spørgsmål & udmeldelse

Spidskålssalat med marineret kød

Kcal: 490

Ingredienser

100 g spidskål

30 g edamame bønner

50 g hytteost

2 spsk citronsaft

2 spsk frisk dild, hakket

Salt og friskkværnet peber

Oksekød 3 portioner:

400 g. oksestrimler

3 spsk ristede sesamkerner

4 spsk rørsukker

4 spsk tamari

Revet ingefær efter smag

2 fed hvidløg

1 dl jordnødde olie

 

Fremgangsmåde

Bland alt til grisekæberne sammen i en pose og mix det godt. Tilsæt kødet og lad det stå og trække natten over i køleskabet eller min. 4 timer - sukkeret er med til at gøre kødet dejligt mørt. 

Næste dag steges kødet sprødt på en pande ved middel varme, tag lidt kød ad gangen, så det ikke bliver kogt, men stegt. 

Salat

Kog edamamebønner.

 

Snit spidskål i tynde strimler. Vend det sammen med hytteost, edamame bønner, dild og smag til med salt, peber og citronsaft.

Tilsæt de sprøde svinekæber og nyd den lækre ret. 

 

TIP

Du kan også bruge oksestrimler hvis grisekæber ikke lige er dig. 

Den her salat smager simpelthen så godt! Og hvis du har en "sulten-dag" så skal du virkelig ikke holde igen med den, da den ikke er så energitæt. Men som altid, husk at mærk efter om det er noget andet end mad du i virkeligheden har brug for. Start med at spis den portion der er angivet, og hold så en lille pause for at se, om du stadig er mere sulten. Jeg går lige ud og laver et glas saftevand eller sætter en vask over. Så kan jeg lige nå at mærke ordenligt efter, i stedet for bare at tage portion nummer to med det samme. 

Og det marinerede kød er også fuldkommen lækkert. Nyd smagen, og vid, at det ikke er dit sidste måltid i dag - nydelsen af god mad går væk når vi bliver overmætte. Nærvær gør oplevelsen med mad, god undervejs OG efter vi har spist. Det er jo win :)

Carla <3