Om Carla

Abonnement

Lydfiler

Livestream

1:1 coaching

© 2019 

by Carla Mickelborg

Spørgsmål 

elsk

dig

selv

- giv slip , uge 2/4

At du har investeret i dette forløb, kan sammenlignes med at have købt en ny bil. For at få plads til den i garagen, skal alle de gamle børnebøger, den oppustelige badering, skrivebordet som mangler 2 cm. på det ene ben, for ikke at tale om den gamle CD samling, du nærmest ikke nænner at smide ud, selvom intet i dit hjem har et CD drev. Det skal altsammen ud nu. Gives væk, eller i det mindste vurderes og genovervejes. Ellers er det simplethen ikke plads til den nye fine bil, som du så længe har ønsket dig. Så husk på det, når du ser med i videoen herunder, og forbered dig på endnu en uge med dig selv i fokus. Det bliver så godt! 

SØNDAG

 

I dag skal du skrive alle dine traumer ned fra barndommen. Intet er for småt, for ligegyldigt eller patetisk. Hvis du mindes noget, som ikke føltes helt okay, så få det skrevet ned. Og hvis du ikke husker det helt klart, så skriv det ned du husker, og at du er ked af at du intet husker, hvis du er det. Min mor skrev 80 tætskrevne sider, mens jeg selv kun skrev et par sider, da vi lavede opgaven. Start bare med at skriv: Jeg har fået denne opgave at liste de ting, som har gjort mig ked af det i min barndom,  og det første jeg kommer i tanke om er (....). Skriv en udtømmende liste. Og vælg så det vigtigste traume ud, og beskriv det i detaljer. 

BRÆND DIT TRAUME

 

Nu hvor du har skrevet din liste med traumer, samt beskrevet det værste traume i detaljer. Er det nu du skal vælge, om nogen skal se eller høre om det. Måske et familiemedlem, eller en ven. Det er helt op til dig. 

Efter den beslutning er taget, er det tid til, at du siger farvel til dit traume. For nu er det ikke længere skjult i din underbevidsthed, men synliggjort på et stykke papir. Intet er glemt, men du behøver ikke genleve oplevelsen ved at tænke på det mere nu. Så brænd det, og sig denne sætning for dig selv:

Jeg brænder nu mine triste, hadefulde og vrede tanker om fortiden. Jeg rydder ud i min indre garage, for at give plads til at se det kærlige liv jeg skaber for mig selv nu og fremover. 

Få hjælp

Hvis oplever, at denne proces er for voldsom at gå igennem alene, anbefaler jeg dig at booke en coach session hos min mor her.

Som i sidste uge, starter vi her søndag med at løse en opgave, som vi vil bruge resten af ugen på at øve os i at acceptere og blive gode venner med. Vær tålmodig med dig selv, og husk på, at du er i en god og dyb proces, så ros dig selv for hvor du er, og vid, at hver dag bliver du lidt bedre end i går, til at elske den du er.

- Carla Mickelborg

MANDAG

 

I dag er det "mon-day" og den første dag efter, at du har givet slip i dine gamle traumer. Vi skal have kørt den fine nye bil ind i garagen, så at sige. Det skal fejres! Så start dagen med at rose dig selv for det arbejde du gjorde i går. Og tænk på de ting, som du er taknemmelig for mens du gør dig klar her til morgen. Sig dit mantra, så mange gange du kan i dag, og glæd dig over, at du fortsat vander de frø du såede i sidste uge, og ved, at det betaler sig at fortsætte. Husk at du kan stille evt. spørgsmål i facebookgruppen, som jeg besvarer i aften kl. 20.00 på Instagram

TIRSDAG

 

I dag skal du fra morgenstunden prøve at tilføje: "- og derfor...." efter dit mantra, når du siger det til dig selv i spejlet. Så det fx. lyder sådan her: Jeg elsker mig selv, og har åbnet mit hjerte op, så derfor: Taler jeg pænt til mig selv, jeg spiser kun det jeg elsker, og aldrig mere end hvad jeg synes føles rart, jeg arbejder med det jeg elsker, hvor min kreativitet for frit spil og jeg omgiver mig med mennesker som indeholder de kvaliteter jeg sætter mest pris på. Jeg synger nogle gange mine bekræftelser, for at understrege hvor glad mine nye tanker gør mig. Tag dit mantra med dig i løbet af dagen, og husk dig selv på, at fordi jeg elsker mig selv, tager jeg nu dette valg. Det kræver stor opmærksomhed, og jeg vil anbefale dig, at du sætter en alarm til 4-5 gange i løbet af dagen, som minder dig om din intention. Slut dagen af med at tænke på de ting du er allermest taknemmelig for i dit liv. Det gør nemlig, at du tiltrækker mere godt, og giver dig selv en god nattesøvn, hvor du kan rense dagens indtryk ud i ro og mag.

ONSDAG

 

Hav i dag tillid til, at dit øvede mantra og tilføjelsen "og derfor" vil komme op i dine tanker og bevidsthed, når der er brug for det. Læn dig trygt tilbage i din tro på det bedste. Sæt din intention her fra morgenstunden om, at du i dag vil tage tingene i et stille og roligt tempo, så du giver plads til at høre din indre stemme, som altid ved hvornår du har brug for en reminder med dit mantra. 

Evaluer i aften, og tillad ikke dig selv at kritisere din indsats på nogen måde, men ros dig selv for at have prøvet, og vid, at i morgen og dagene efter, vil du øve dig igen, og inden længe er du professionel selv-elsker.

TORSDAG

 

Selvom alt måske ikke er som du ønsker det netop nu, vil tanken om at du mangler noget, ikke tiltrække det. Ønsket om at forandre noget udenfor dig selv, sætter nemlig negative vibrationer i gang, og tiltrækker mere med samme lave energi. Så i dag skal du øve dig i at finpudse det du har, ved at være taknemmelige for det vi har, se det bedste i folk og vide, at ingen er 100% onde, så vi vælger at se dem i et kærligt lys, fordi vi ved, at de blot er projektioner af de tanker vi har haft om os selv. Vi ved, at der hvor vi er nu, ikke er permanent, men et skridt på vejen, som vi lige så godt kan få det aller bedste ud af. Så sig dit mantra, højt og tydeligt eller inde i dig selv, hvis du er sammen med andre, hver gang en fordømmende eller negativ tanker dukker op i dit sind. Vid, at dine tanker og gamle vaner er det der har sat dig i den situation du er i nu, og du tager i dag ansvaret for at ændre det, ved at bringe accept og kærlighed ind i nuet. Din vigtigste opgave i dag er derfor, at smile over dig selv, og det du engang troede var sandt, og gentage dit mantra og nye tanker, så mange gange du kan og føler for det.