simoneagerholm.jpg
OM.png

Carla; Influencer, GOALS coach, iværksætter 

og meget mere

SLIP ILLUSIONEN OM, AT LIVET ER EN KAMP

Nogle dage, mister man troen på kærligheden og håbet på, at alting ender godt tilsidst. Men sandheden er, at vi kun gør processen endnu længere og mere belastende, ved at kæmpe imod det der er. Ved at løfte vores bevidsthed, acceptere omstændighederne, og derfra finde kærlige løsninger fri af tanker om fortid og fremtid - kan vi skabe lige præcis det lykkelige liv, vi er skabt til at leve. Her på siden, kan du få mine værktøjer til at belyse det mørke, som de ubevidste tanker repræsenterer, så vi kan se klart igen. 

En gråvejrsdag med tanker og hoved dybt begravet i min egen selvmedlidenhed, besøgte jeg min mor. Hun stilte mig fem enkle, men vanvittig svære spørgsmål. Et par timer senere, havde jeg med min egen enorme modstand, fundet frem til, hvad mine værdier er. Jeg erkendte, at det skulle være slut med at spille en rolle - som jeg gjorde som Søs i Far til Fire. 

Jeg ville leve af at være mig selv.

Mine grundværdier har siden den dag, dannet grundlag for alt det jeg bruger min tid på. Og min mission er nu, at lære  så mange som muligt med at realisere deres sande værdier, give inspiration , viden og de redskaber jeg ved virker.